Car Clean Service | Diensten
15605
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15605,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-carcleanservice,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Diensten

Car Clean Service ontneemt graag alle zorg als het gaat om uw auto of compleet wagenpark. Onze servicediensten zijn bijna onbeperkt, wat u wensen ook zijn, wij zijn er voor u.

U kunt rekenen op goede kwaliteit, eerlijk advies en maatwerk.

Vip behandeling

Bedrijven en particulieren kiezen vaak voor deze behandeling. Door uw auto regelmatig een vipbehandeling te geven, heeft u er zelf geen omkijken naar.

Auto compleet reinigen

Zoals de naam al laat vermoeden, wordt uw auto compleet aangepakt. Uw auto ziet er weer als nieuw uit. Autobedrijven laten hun occasions op deze manier bij ons reinigen, zodat de auto er top bij staat voor de verkoop!

 

Exterieur reinigen

U houdt zelf de binnenkant van uw auto goed bij maar wilt dat uw auto weer blinkt als nieuw? Dan kiest u voor deze behandeling waarbij de auto ook gepolijst wordt.

 

Stoelen diepstomen

U houdt uw eigen auto goed schoon, alleen krijgt u die vervelende vlekken niet uit de bekleding van de autostoelen? Wij verwijderen die vlekken voor u!

 

Polijsten

Door het licht opschuren van de lak, komt de originele kleur en hoogglans van de lak weer tevoorschijn. Tevens verdwijnen kleine krasjes.

 

Geurbehandeling

Een ozonbehandeling haalt nare geurtjes zoals sigaretten- en hondengeur uit auto’s en bussen. Een professioneel ozonapparaat wordt in de auto/bus gezet en ontneemt zuurstof aan de bacterie die de geur veroorzaakt. Hierdoor komt er een einde aan de nare lucht.

 

(Reclame) stickers verwijderen

Hebt u een auto of een bus gekocht met stickers erop? Of heeft uw bedrijf een nieuw logo en dient het oude logo te worden vervangen? Met onze professionele apparatuur en dankzij de kennis van onze medewerkers wordt dit netjes voor u gedaan!

 

Verfpunten verwijderen

Verfpunten op een auto komen vaak voor. Met professionele materialen worden ze verwijderd. Daarna wordt de gehele buitenkant van de auto gepolijst, zodat de originele kleur en hoogglans van de lak weer tevoorschijn komt.

 

Compleet wagenpark bijhouden

Bedrijven laten bij Car Clean Service eenmaal per jaar hun complete wagenpark reinigen. De directieauto, bedrijfsbussen, vrachtwagens en eventuele leaseauto’s worden compleet gereinigd.

 

Vliegroest verwijderen

Vliegroest (oppervlakteroest) bestaat uit door de omgeving aangevoerde kleine roestdeeltjes. Dat ziet u bijvoorbeeld aan een ruw aanvoelend, bruin oppervlak of aan een oranje waas op de lak van uw auto. Deze verontreiniging komt vaak voor in industriegebieden of in de buurt van spoorwegen. Car Clean Service is gespecialiseerd in het verwijderen van vliegroest.

 

Schadetaxatie en herstel

Uw auto heeft schade. Car Clean Service taxeert de schade, zodat u met het taxatierapport naar uw verzekeraar kunt. Tevens bekijken we of we de schade voor u kunnen repareren. Alles op één adres is voor u wel zo handig!

 

Verwijderen van vogelpoep en vuurvliegjes

Car Clean Service ontdoet de lak van uw auto van vogelpoep en vuurvliegjes. Hoe eerder u de vervuiling laat verwijderen, des te beter dit is voor de lak van uw auto.

 

Kleine ongelukjes

Balen! Het verfblik of de soeppan valt om in de auto. Uw kind is wagenziek geworden…

Wij ruimen het graag voor u op! Uw auto wordt grondig gereinigd en eventueel wordt er een geurbehandeling toegepast.

 

Interieur reinigen

Intensief uitzuigen van de gehele auto
Matten uitnemen en diep reinigen
Ramen ontvetten en reinigen
Reinigen van kunststof delen (waaronder dashboard)

MEUBELS

We houden de markt goed in de gaten en zijn regelmatig aanwezig bij diverse bijeenkomsten met ondernemers en particulieren. Dat deed ons beseffen dat er een toenemende vraag is naar het professioneel reinigen van meubels.

 

Glascoating

Glascoating is, in onze ogen, de beste lakbescherming van dit moment!
Glascoating geeft optimale en langdurige bescherming tegen corrosie, slijtage en weersinvloeden en kan worden toegepast op metaal, kunststof, poeder gecoat en geverfde oppervlakken. 

Koplampen polijsten

Koplampen worden dof en kunnen bekrast raken.  Wanneer u de koplampen professioneel laat polijsten worden ze weer netjes kraakhelder.