Car Clean Service | Over ons
15634
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15634,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-carcleanservice,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Over ons

Historie

 

Car Clean Service is al ruim 25 jaar een begrip in de Meijerijstad!

In 1992 startte Willy van den Tillaart in Boxtel een kleinschalig autopoetsbedrijf. In 2007 kwam er in Veghel een tweede vestiging, onder leiding van zoon Coen. Dit zorgde voor een grotere klantenkring.
In 2011 werd besloten om de twee locaties samen te voegen in Veghel. Daardoor werd het mogelijk om klanten nog efficiënter te bedienen. Inmiddels heeft Willy het autopoetsbedrijf volledig overgedragen aan zijn zoon Coen en diens partner Carlien van Aarle. Coen is het gezicht van Car Clean Service. Het contact met klanten verloopt via hem. Carlien werkt meer achter de schermen. Zij zorgt voor de algehele administratie, personeelszaken en marketingactiviteiten.

 

Missie & Visie

 

Missie
Car Clean Service speelt een vooruitstrevende rol bij het kwalitatief poetsen van auto’s. Wij willen in een open relatie, onze klanten ondersteunen bij de verkoop van hun auto’s. Bij Car Clean Service draait alles om kwaliteit, service, continuïteit en enthousiasme. Concreet betekent het dat we onze kennis vertalen in oplossingen en ideeën voor de klant. Wij denken met u mee.

Visie
Car Clean Service streeft naar een open en eerlijke relatie met de klant. Dat doen we door intensief zorg te dragen voor kwaliteit, service en flexibiliteit. Wij willen u door het aanbieden van complete diensten, betrouwbare leveringen en aanvullende producten, optimaal van dienst zijn in een zich steeds meer professionaliserende markt.

Onze Klanten

Onze klantenkring bestaat uit autodealers, autohandelaren, en particulieren. Ze zijn grotendeels gevestigd in en rondom de Meijerijstad. Een uiteenlopend klantenbestand met allemaal hun eigen verhaal, publiek en unieke wensen. Door voor ons te kiezen hebben ze sowieso één ding gemeen: ze gaan voor kwaliteit!

Ons Team

Coen

Directeur
06-53556305
info@carcleanservice.nl

Coen van den Tillaart

Carlien

Administratie, Marketing & Communicatie
0413-368312
info@carcleanservice.nl

Carlien van Aarle

Pascal

Autopoetser
Gespecialiseerd in het polijsten van auto’s en koplampen polijsten, krassen verwijderen, het aanbrengen van Daimond Brite en het klaarmaken nieuwe auto’s

Pascal Relou

Angela

Autopoetster
Gespecialiseerd in het reinigen van het auto interieur en antirookbehandelingen

Angela Spierings

Ritchie

Autopoetser
Gespecialiseerd in het polijsten van auto’s en het afmaken van auto’s

Ritchie van der Heijden

silhout

Chauffeur

Peter Lemmens

silhout

Enthousiaste stagiaire!

Colin van Oorschot

Stagiaire (Fioretti College)